Spelletjes voor de kinderen in het asielzoekerscentrum

De coronacrisis treft iedereen, ook de kinderen in het asielzoekerscentrum aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Om het leven voor de kinderen binnen wat gezelliger te maken heeft Kiwanis Apeldoorn Het Loo onlangs een partij gezelschapspelletjes gebracht. Het uitpakken leidde tot veel blije kindergezichten.

De Nederlandse taal mocht geen barrière zijn, dus de keus viel op spelletjes als Uno, Skip Bo, Memory en Mens Erger Je Niet. Een gouden greep bleek. Want direct nadat de spelletjes waren afgeleverd ging dat als een lopend vuurtje rond en werden de spelletjes meteen uitgepakt.

Als serviceclub zetten we ons graag in voor het verbeteren van de leefwereld van kinderen. De kinderen (en andere bewoners) in het asielzoekerscentrum hebben het in deze coronatijd zwaar en zitten min op meer opgesloten in het centrum. Met de spelletjes hopen we wat onderling plezier te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top