Sponsoren

Elk kind verdient een gezond gebit!

Daarom hebben we als Kiwanis Apeldoorn Het Loo besloten de Stichting Dutch Dental Care (DDC) financieel te ondersteunen met de opbrengst van de 12e Kroonveiling op 1 december 2024. DDC kan dit geld gebruiken voor de inrichting van een kliniek en goede mondverzorging leveren aan de schoolkinderen in Kwale County, Kenia. Het organiseren van een veiling kost geld en daarnaast zoeken we sponsoren die ons helpen om het totale bedrag een boost te geven. Helpt u mee?

Wordt u sponsor van de 12e Kroonveiling?

Als sponsor van de Kroonveiling helpt u niet alleen om de veiling mogelijk te maken, maar speelt u ook een belangrijke rol bij het verbeteren van de mondzorg voor duizenden mensen, en met name de schoolkinderen in Kwale County, Kenia. Wat zijn de mogelijkheden?

Elk bedrag is welkom. Maar u begrijpt, hoe meer, hoe beter. Daarom hebben we de volgende opties voor u:

Voor alle sponsorbijdragen vanaf € 250,- geldt:
naam/logovermelding op onze website, naamsvermelding op de sociale kanalen, logo in de veilingcatalogus en op de schermen tijdens de taxatiedag, de kijkdagen en op de veilingdag.

Voor alle sponsorbijdragen vanaf € 500,-  geldt:
naast naams/logovermelding op alle uitingen ook een tegenprestatie. Geen Dental Clinic, maar een Cycle Clinic voor 2 personen op de WK-wielerbaan Omnisport van 2 uur.

Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om de Kroonveiling bij te wonen.

Neem voor sponsormogelijkheden contact met ons op.

Wij danken alvast de volgende sponsoren:

Mede namens onderstaande sponsoren is het mogelijk om de 12e Kroonveiling Kunst, Design en Antiek op 1 december 2024 te organiseren:

Top